YVETTE'S KITCHEN AMSTERDAM

YVETTE'S KITCHEN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yvette's Kitchen Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

18 mrt 2022 om 20:59 Mijn bestelling klopte gelukkig, alleen duurde het lang voordat mijn bestelling aankwam. Bezorger was wel super vriendelijk.
8 mrt 2022 om 19:05 Ik kon goed volgen wanneer het eten zou worden bezorgd. Beleefde vriendelijke bezorger! Het eten was veel meer dan ik had verwacht. Ik kon er 2 dagen van eten. Wat een lekkere frisse salade met avocaat. Vis mootjes waren goed crispy doorgebakken!
4 mrt 2022 om 22:16 Zeer flauw eten. Geen peper, geen smaak, nix ... jammer.
20 dec 2021 om 18:46 het varken was echt niet . was oud
9 dec 2021 om 9:57 Heerlijke eten ik heb zo zitten smullen mmmmm
26 nov 2021 om 20:01 Super lekkere Antilliaanse eten met een tintje Zuid Amerikaans. Goed verpakt voor bezorging. Zou dit zeker aanraden en zou zeggen probeer de verschillende maaltijden die ze aanbieden
26 nov 2021 om 10:30 Het eten is precies optijd bezorgd en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
17 nov 2021 om 8:06 De bezorging zou 10 minuten duren maar duurde een uur. Dan komt er een verkeerde johnny cake. Probeer ik het bedrijf meer dan 10x te bellen, wordt er niet opgenomen super slechte service. Ik zou j niet aanraden daar te bestellen haal et dan af ofso.
8 nov 2021 om 19:20 2 uur later nog geen eten!! Ik ben hangry! Geef dan op ze minst een belletje sinds jullie eigen nummer onbereikbaar is!! Kut tent
20 sep 2021 om 23:03 Jullie zijn de jhonnycake vergeten en de rode busta. Bezorgen gaf aan dat ze bezorgd wat haar werd gegeven. Hoop dat dit word rechtgetrokken
20 sep 2021 om 18:43 I have order one coco Rico also I didn't got and I have call few times but they dont answer
11 sep 2021 om 20:00 Ik heb sedert 17.38u een bestelling geplaatst. Het is nu 19.57u en er is nog steeds niets geleverd. Een telefoontje gepleegd, kreeg te horen, dat ze niet bereikbaar zijn.